Nizzan lohisalaatti

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Keitä papuja pienessä määrässä vettä, valuta ja sekoita joukkoon hieman salaatinkastiketta.

Paista lohiviipaleet pannulla nopeasti niin, että ne saavat kauniin värin.

Kuori ja viipaloi perunat.

Asettele vadille revityt salaatinlehdet ja nosta päälle pavut, perunat, viipaloidut tomaatit ja sipulirenkaat sekä pilkotut kurkut.

Koristele salaatti lohiviipaleilla, munalohkoilla ja oliiveilla.

Valuta päälle loput kastikkeesta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Memppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu, vihreä (Findus), annos 100g400g88kcal9.6g10.4g0.8g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)600g1080kcal114g0.6g66g0g
Peruna, keskikokoinen 60g600g360kcal9g78g0.6g5.4g
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g500g55kcal5.5g5g1g6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g900g183kcal5.4g34.2g2.7g12.6g
Kurkku 200g22kcal1.1g2.8g0.2g1.4g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 80g159kcal1.1g1.4g16g3.5g
Kananmuna, keitetty 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)30g6kcal0g1.9g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original20g14kcal0.8g1.6g0.6g0.6g
Oliiviöljy 84g743kcal0g0g84g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7708g6673kcal403g274.4g434g59g
Valittu annoskoko3854g3337kcal201.5g137.2g217g29.5g
Annoskoko puolitettuna1927g1668kcal100.8g68.6g108.5g14.8g
Arvot/100g100g87kcal5.2g3.6g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242308