Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha83g138kcal15.8g0g8.3g0g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 60g11kcal0.3g1.5g0.2g0.4g
Tomaatti 29g6.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokosokeri1g4.2kcal0g1g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g63g206kcal10g38.7g1.2g3.7g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 104g31kcal0.6g5.5g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana773g859kcal55.2g99.2g24.8g14g
Valittu annoskoko386g429kcal27.6g49.6g12.4g7g
Annoskoko puolitettuna193g215kcal13.8g24.8g6.2g3.5g
Arvot/100g100g111kcal7.1g12.8g3.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118413