Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 146g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 81g27kcal0.5g4.5g0.2g2.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 25g19kcal0.5g3.9g0.1g0.3g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 84g32kcal0.1g6.8g0.1g1.3g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g5.4g9kcal0.9g1.2g0.1g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.6g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)42g67kcal1.1g1.1g6.3g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g2.1g7.7kcal0g1.8g0.1g0g
Basilika, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana772g323kcal6.2g38.6g13.8g7.4g
Valittu annoskoko386g161kcal3.1g19.3g6.9g3.7g
Annoskoko puolitettuna193g81kcal1.6g9.7g3.5g1.9g
Arvot/100g100g42kcal0.8g5g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227548