Puolukkainen juustokakku

Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g8.8g64kcal0.1g0.1g7g0g
Siirappi, tumma8.8g28kcal0g6.5g0g0g
Sokeri 8.8g36kcal0g8.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.6g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Neilikka, annos 4g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai20g69kcal2.4g14g0.4g0.6g
Oivariini, 60 (100g)19g103kcal0.2g0.2g11.2g0g
Liivatelehti, gelatiini5g17kcal4.3g0g0g0g
Flora vispi 20%63g138kcal1.9g3.1g12.5g0g
Flora Vanilla 12%63g119kcal2.8g10g7.5g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka3.8g15kcal0g3.7g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g75g203kcal6g9g15g0g
Puolukka 75g29kcal0.3g5.1g0.4g1.9g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana773g1825kcal36.8g164g108.6g5g
Valittu annoskoko387g913kcal18.4g82g54.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna193g456kcal9.2g41g27.2g1.3g
Arvot/100g100g236kcal4.8g21.2g14g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103137