Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 44g33kcal0.8g6.8g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.7kcal0.1g1g0g0.4g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g53g68kcal10.5g0g3.2g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g55g137kcal10.4g0g12g0g
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana773g486kcal43.6g15.6g30.6g1.6g
Valittu annoskoko387g243kcal21.8g7.8g15.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna193g122kcal10.9g3.9g7.7g0.4g
Arvot/100g100g63kcal5.6g2g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197929