Välimeren kanapata

Kuumenna tilkassa oliiviöljyä hyppysellinen chilirouhetta, lisää joukkoon suikaloidut porkkanat (200 g) ja pilkotut broilerifileet (225 g). Voi käyttää myös marinoituja broilerifileitä.

Hetken kuluttua lisää joukkoon viipaloitua sipulia (50 g). Hauduta kannen alla reilu 15 min, lisää lopuksi päälle 100g kuutioitua fetajuustoa, annan hetken pehmentyä.

Tarjoile heti.

Amadina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto arla 8% (100g)67g100kcal10.7g2.7g5.3g0g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Porkkana, tuore133g37kcal0.8g7.5g0.3g3.3g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )3.4g31kcal0g0g3.4g0g
Broileri rintafile,maustamaton150g155kcal34.6g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana774g663kcal93g23.6g21.2g7.8g
Valittu annoskoko387g332kcal46.5g11.8g10.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna193g166kcal23.3g5.9g5.3g2g
Arvot/100g100g86kcal12g3.1g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=33589