Kekin kukkakaali-nakki gratiini

Sekoita jäiset kukkakaalit ja pilkotut nakit vuokaan.

Valmista kattilassa gratiini: Sulata rasva, lisää jauhot, lisää pikkuhiljaa maito koko ajan sekoittaen.

Mausta valkopippurilla, suolalla ja halutessasi sipuli- ja valkosipulijauheella.

Lisää joukkoon aurajuusto ja anna sulaa.

Kaada valmis gratiini vuokaan.

Kypsennä uunin keskitasolla 225 asteessa noin 25min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit1748g297kcal28g38.5g3.5g33.2g
Nakki, keskiarvo 420g979kcal47.8g4.9g86.4g0g
Flora margariini 60, annos 10g105g567kcal0.2g0.3g62.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 87g300kcal8.9g61.2g1g3.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1399g462kcal46.2g68.5g0g0g
Aurajuusto105g357kcal21g0g30.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7728g5921kcal304.2g346.8g368.4g72.6g
Valittu annoskoko3864g2961kcal152.1g173.4g184.2g36.3g
Annoskoko puolitettuna1932g1480kcal76.1g86.7g92.1g18.2g
Arvot/100g100g77kcal3.9g4.5g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153140