Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 562g428kcal10.6g87.1g1.1g5.6g
Porkkana 984g322kcal6.1g54.7g2g25.1g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g562g112kcal6.7g18g2g6.2g
Vesi, vesijohtovesi 1405g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g351g984kcal66.7g0g77.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7728g3690kcal180.2g319.6g164.8g73.8g
Valittu annoskoko3864g1845kcal90.1g159.8g82.4g36.9g
Annoskoko puolitettuna1932g923kcal45.1g79.9g41.2g18.5g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265529