Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g35g189kcal0.1g0.1g21g0g
Sipuli (kuorittu)419g113kcal5.5g20.1g0.8g7.1g
Bataatti, kuorittu 1503g1217kcal23.6g252.9g0.8g45.1g
Lanttu 1433g413kcal14.3g65.9g4.3g25.8g
Purjosipuli 315g72kcal5.7g7.5g0.6g6.6g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g131g367kcal24.9g0g28.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7728g4800kcal152.6g702.2g113g170.4g
Valittu annoskoko3864g2400kcal76.3g351.1g56.5g85.2g
Annoskoko puolitettuna1932g1200kcal38.2g175.6g28.3g42.6g
Arvot/100g100g62kcal2g9.1g1.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266951