Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 1400g245kcal25.6g5.6g7g26.6g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Vesi840g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai112g392kcal13.4g79.5g2.4g3.4g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1120g952kcal15.7g49.3g78.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g112g818kcal1.1g1.1g89.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7728g4964kcal118.8g297.8g356g69.6g
Valittu annoskoko3864g2482kcal59.4g148.9g178g34.8g
Annoskoko puolitettuna1932g1241kcal29.7g74.5g89g17.4g
Arvot/100g100g64kcal1.5g3.9g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525