Kalatahna ja Pälkäneen perunalimppu

Loimukirjolohi n350g
Viola ruohosipulijuustoa 200g
turkisk naturel yokhurt 200g
tilliä
Suolaa
Mustapippuria myllystä
Sitruunan mehua ½ sitruunaa
Katkarapuja kuorittuja 3-4/leipä
Pälkäneen perunalimppuviipaleita 20 kpl siis 450g paketti

Sekoita yokhurtti ja tuorejuusto.

Lisää lohi paloina.

Lisää ½ dl tilliä oikein pieneksi silputtuna
Sekoita välillä hyvin.

Lisää suolaa maun mukaan.

Myllystä mustapippuria.

Purista ½ sitruunan mehu sekaan ja sekoita hyvin.

Tarkista suola ja maku.

Anna tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan.

Laita leipäviipaleen päälle tahnaa reilusti ja 3-4 katkarapua koristeeksi.

Jos haluaa niin rapujen alle voi laittaa hiukan Tilliä koristeeksi ja ravut sen päälle.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Loimukirjolohifileepala (Pirkka), annos 100g952g1495kcal208.5g0g73.3g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g560g952kcal43.1g29.1g72.8g15.7g
Turkisk naturell yoghurt (Lindahls), annos 100g560g722kcal23.5g28.6g56g0g
Katkarapuja (Apetit), annos 170g420g315kcal75.6g2.1g4.2g0g
Sitruuna kuorittu 84g35kcal0.5g1.8g0.9g2.4g
Tilli, tuore 28g8.4kcal1g0.3g0.2g0.6g
Perunalimppuviipale 450g (Pirkka), annos 40g1260g3011kcal92g592.2g20.2g98.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7728g13077kcal888.4g1308.2g455.2g234g
Valittu annoskoko3864g6538kcal444.2g654.1g227.6g117g
Annoskoko puolitettuna1932g3269kcal222.1g327.1g113.8g58.5g
Arvot/100g100g169kcal11.5g16.9g5.9g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323988