Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona1600g1088kcal195.2g62.4g3.2g0g
Emmental juustoraaste, lidl800g2944kcal232g0g224g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1000g1260kcal110g3g90g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 280g851kcal24.5g155.1g5.3g38.9g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g144g177kcal10.4g23.2g4.8g100.4g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7728g12781kcal1148.4g517.6g654.6g279g
Valittu annoskoko3864g6391kcal574.2g258.8g327.3g139.5g
Annoskoko puolitettuna1932g3195kcal287.1g129.4g163.7g69.8g
Arvot/100g100g165kcal14.9g6.7g8.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334101