Gluteenittomat porkkanasämpylät

Kuori porkkanat
Raasta tai mörssää tehosekoittimella, itseä laiskotti.

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Sulata voi.
Sekoita hiiva pariin desiä jauhoja.

heitä perään maidot, rasvat ja porkkanat.

Ja perunakuidut.

Ja pellavarouheet.

Sitte vaan lapa koneeseen eli handu taikinaan ja vaivaamaan.

Loput jauhot hitaasti lisäillen.

Jätä kohoamaan kaksinkertaiseksi.

Vaivaa vielä vähän.

Pyöritä sämbyllsönit ja anna niidenkin kohota vielä hetki.

Voitele munalla.

Paista 225C 15minsaa.

Syö!!!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hannuzka79

Hannuzka79 sanoi...

Ei se kohoa kaksinkertaiseksi, ei sitten millän..

keskiviikko 20.02.2013 klo 21:24

Hannuzka79 sanoi...

Ä+

keskiviikko 20.02.2013 klo 21:24

AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton karkea jauhoseos (Semper), annos 500g1597g4950kcal39.9g1197.5g8g119.8g
Maito, Kevyt958g441kcal30.7g46g14.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g639g179kcal3.8g38g1.3g16g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g80g386kcal19.6g26.6g23g22.7g
Perunakuitu jauheena (Semper), annos 100g479g359kcal24g57.5g2.4g335.3g
Voi 89g649kcal1.1g0.4g72.7g0g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7728g13926kcal238.2g2732g243.6g987.6g
Valittu annoskoko3864g6963kcal119.1g1366g121.8g493.8g
Annoskoko puolitettuna1932g3481kcal59.6g683g60.9g246.9g
Arvot/100g100g180kcal3.1g35.4g3.2g12.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340488