Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2907g699kcal52.6g63.9g8.7g66.9g
Sipuli 684g207kcal8.5g32.8g1.4g11.6g
Valkosipuli 137g148kcal10.8g22.3g0.8g2.9g
Oliiviöljy 68g605kcal0g0g68.4g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g68g212kcal5.8g39.7g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7728g3742kcal155.4g317.4g165.4g162.8g
Valittu annoskoko3864g1871kcal77.7g158.7g82.7g81.4g
Annoskoko puolitettuna1932g936kcal38.9g79.4g41.4g40.7g
Arvot/100g100g48kcal2g4.1g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664