Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g1189g1118kcal5.9g261.6g5.9g0g
Rypsiöljy 70g619kcal0g0g69.9g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu87g91kcal6.9g14.2g0.5g1.8g
Sipuli (kuorittu)699g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Soijakastike 70g42kcal3.6g6.6g0.1g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g1399g1818kcal293.7g0g55.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7728g7753kcal638.4g632g267.4g27.4g
Valittu annoskoko3864g3876kcal319.2g316g133.7g13.7g
Annoskoko puolitettuna1932g1938kcal159.6g158g66.9g6.9g
Arvot/100g100g100kcal8.3g8.2g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451