Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl3.2g29kcal0g0g3.2g0g
Tonnikala vedessä 75g78kcal16.8g0g1.1g0g
Sipuli kuivattu 3.7g10kcal0.4g1.3g0.1g1.3g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g10g25kcal1.2g4.9g0.1g0.1g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml75g113kcal1.5g1.9g11.2g0g
Herneet (Apetit)50g27kcal2.9g2.7g0.5g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g50g62kcal1.5g12.8g0.3g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g120g126kcal6.2g23.6g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana774g939kcal61g94.4g34.4g2.8g
Valittu annoskoko387g469kcal30.5g47.2g17.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna194g235kcal15.3g23.6g8.6g0.7g
Arvot/100g100g121kcal7.9g12.2g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575