Katkarapu-nuudelikeitto

Laita vettä kattilaan siten että nuudeliköntti tai nuudelit peittyvät.

Kuumenna vesi kattilassa, lisää liemikuution puolikas ja keitä nuudelit lähes kypsiksi tai kypsiksi.

(Katkarapuliemikuutioita/jauhetta saa aasialaisista ruokakaupoista)

Lisää jäiset tai sulatetut katkaravut kuumaan veteen nuudeleiden sekaan ja anna sulaa/ kiehua HETKI.

Pidä varasi ettei katkaravut sitkisty liian kauan kiehuessaan.

Nauti kuumana ja puikoilla tai ilman.

:P´

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 516 grammaa

Hensuli1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 38g26kcal5.4g0g0.4g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Nuudeli tom yam (Pirkka), annos 65g49g88kcal2g12.2g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana774g229kcal14.8g24.6g7.8g0g
Valittu annoskoko387g115kcal7.4g12.3g3.9g0g
Annoskoko puolitettuna194g57kcal3.7g6.2g2g0g
Arvot/100g100g30kcal1.9g3.2g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293334