Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)169g213kcal31.9g5.7g6.7g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g56g16kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g16g14kcal0.5g0.6g1.1g0.1g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton5.6g41kcal0g0g4.5g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta5.6g3.4kcal0.1g0.3g0.2g0g
Kevytkerma113g135kcal3.6g5.1g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana774g855kcal73.4g32.2g47.8g3.8g
Valittu annoskoko387g428kcal36.7g16.1g23.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna194g214kcal18.4g8.1g12g1g
Arvot/100g100g111kcal9.5g4.2g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787