Puolukkainen juustokakku

Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g8.8g64kcal0.1g0.1g7g0g
Siirappi, tumma8.8g28kcal0g6.5g0g0g
Sokeri 8.8g36kcal0g8.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.6g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Neilikka, annos 4g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai20g69kcal2.4g14g0.4g0.6g
Oivariini, 60 (100g)19g103kcal0.2g0.2g11.3g0g
Liivatelehti, gelatiini5g18kcal4.3g0g0g0g
Flora vispi 20%63g138kcal1.9g3.1g12.5g0g
Flora Vanilla 12%63g119kcal2.8g10g7.5g0g
Sokeri 21g87kcal0g21.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka3.8g15kcal0g3.7g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g75g203kcal6g9g15g0g
Puolukka 75g29kcal0.3g5.1g0.4g2g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana775g1830kcal36.8g164.4g108.8g5.2g
Valittu annoskoko388g915kcal18.4g82.2g54.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna194g458kcal9.2g41.1g27.2g1.3g
Arvot/100g100g236kcal4.7g21.2g14g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103137