Chorizokanapata

-Paloittele kaikki kasvikset pieniksi paloiksi.

-Paista pekoni ja chorizomakkara padassa/isossa kattilassa tilkassa rasvaa/öljyä (chorizostaja pekonistakin irtoaa paljon rasvaa kuumentuessaan!!)
-Paloittele kana fileet paloikis ja ruskista erillisessä pannussa ja mausta, lisää sipulit.

-Kaada chorizot ja pekonipalat kanojen joukkoon pannulle.

-Lisää pataan/kattilaan paloitellut kasvikset ja kaada vettä niin että peittyvät, lisää kanakuutio ja anna kiehua kypsiksi.

Bataatit saavat mennä ihan muussiksi =)
-Kun kasvikset ovat kypsiä lisää lihat ja tomaattisose ja sambal oelek-tahna ja anna vielä porista hetki.

Maista ja tarvittaessa mausta lisää =)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo-PaprikaSalami (Dulano), annos 300g31g138kcal6.9g0.3g12.2g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g21g58kcal3.7g0.1g4.8g0g
Bataatti, kuorittu 73g59kcal1.1g12.3g0g2.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g21g5.8kcal0.1g1.2g0g0.5g
Paprika vihreä 31g6.6kcal0.3g0.8g0.1g0.6g
Paprika keltainen 31g9kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Broilerin fileepihvi maustamaton (Kanamestari), annos 100g42g46kcal9.6g0g0.8g0g
Vesi73g0kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)7.3g2.9kcal0.1g0.4g0.1g0g
Tomaattisose (Hacendado), annos 400g42g32kcal0.6g4.2g1.5g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana775g725kcal45.8g43.4g39.2g10g
Valittu annoskoko388g363kcal22.9g21.7g19.6g5g
Annoskoko puolitettuna194g181kcal11.5g10.9g9.8g2.5g
Arvot/100g100g94kcal5.9g5.6g5.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277740