Värikäs pastalaatikko

Ainekset:

6 dl (250 g) Pirkka pennepastaa
400 g naudan paistijauhelihaa
2 dl Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
2 tl Pirkka currya
1 tl Pirkka-pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 ps (200 g) Pirkka-herne-maissi-porkkanasekoitu
sta (pakaste)
7 dl maitoa
3 kananmunaa
1/2 tl Pirkka pizzamaustetta

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.

Valuta hyvin.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja kuullota sipuli lihan joukossa.

Mausta seos currylla, pizzamausteella ja suolalla.

Kaada voideltuun vuokaan pasta, jauhelihaseos ja jäinen kasvissekoitus.

3. Vatkaa kevyesti maitoja munat sekaisin.

Kaada munamaito vuokaan ja sekoita.

Ripottele pinnalle vielä pizzamaustetta.

Kypsennä 175 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 60 minuuttia.

Tarjoa vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino42g142kcal9.6g22.1g1.5g2.5g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 83g115kcal15.6g0g5.8g0g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Pirkka herne.maissi.porkkana 200g42g29kcal1.3g5g0.3g1.3g
Rasvaton maito, kalsium, rasvaton, d-vitamiinia 0,5ug 146g55kcal5.5g7.4g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 38g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana775g799kcal73.2g72.8g22.4g8.8g
Valittu annoskoko388g399kcal36.6g36.4g11.2g4.4g
Annoskoko puolitettuna194g200kcal18.3g18.2g5.6g2.2g
Arvot/100g100g103kcal9.4g9.4g2.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=97381