Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 109g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 98g75kcal1.9g15.3g0.2g1g
Bataatti, kuorittu 66g53kcal1g11g0g2g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 66g22kcal0.7g3.5g0.1g1.9g
Lihaliemikuutio Maggi4.8g14kcal0.4g0.3g1.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%22g24kcal0.6g0.6g2.2g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto22g61kcal4.2g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana775g498kcal17.6g61.4g16.8g9.8g
Valittu annoskoko388g249kcal8.8g30.7g8.4g4.9g
Annoskoko puolitettuna194g125kcal4.4g15.4g4.2g2.5g
Arvot/100g100g64kcal2.3g7.9g2.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149902