Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 53g40kcal9.1g0g0.4g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g131g85kcal2.2g15.8g0g0g
Palsternakka 26g17kcal0.1g3.1g0.1g1.2g
Kalaliemikuutio 1.9g5.9kcal0.2g0.7g0.3g0g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana775g298kcal23.2g39.4g1.6g2.6g
Valittu annoskoko388g149kcal11.6g19.7g0.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna194g75kcal5.8g9.9g0.4g0.7g
Arvot/100g100g39kcal3g5.1g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075