Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 257g343kcal21.7g45.3g5.1g12.9g
Papu valkoinen, keitetty 290g312kcal24.4g40.5g1g20.3g
Sipuli 225g68kcal2.8g10.8g0.5g3.8g
Kaali, valkokaali386g82kcal4.6g13.1g0.8g8.1g
Tomaattimurska 515g151kcal2.9g27.3g1g9.8g
Rajah Mild Curry Paste (10g)64g92kcal2.5g5.6g6.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1931g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl9g81kcal0g0g9g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 193g615kcal47.1g88.2g3.7g17.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7740g3486kcal212g461.6g55.4g144.2g
Valittu annoskoko3870g1743kcal106g230.8g27.7g72.1g
Annoskoko puolitettuna1935g872kcal53g115.4g13.9g36.1g
Arvot/100g100g45kcal2.7g6g0.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140916