Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1352g230kcal5.4g33.8g8.1g9.5g
Porkkana 360g118kcal2.2g20g0.7g9.2g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)101g27kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Tomaattimurska 563g166kcal3.2g29.8g1.1g10.7g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 90g484kcal0.8g0.6g54.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 68g232kcal6.9g47.3g0.8g2.4g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 676g306kcal6.8g43.9g10.1g5.4g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)36g97kcal1.9g2.1g9g0.4g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives36g101kcal1.4g2.2g10.1g0g
Lohisäilyke349g349kcal62.8g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7740g4249kcal187.6g373.6g209.6g79.2g
Valittu annoskoko3870g2124kcal93.8g186.8g104.8g39.6g
Annoskoko puolitettuna1935g1062kcal46.9g93.4g52.4g19.8g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.8g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136718