Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g44g158kcal19.8g17.6g2.6g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 48g195kcal0g48g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl320g1088kcal44.8g179.2g21.4g35.2g
Vehnälese 120g274kcal16g18.5g5.4g45g
Vehnäjauho puolikarkea 1560g5353kcal159g1092g18.7g54.6g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 160g859kcal1.4g1.1g96g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7744g15854kcal482g2712.8g288.2g269.6g
Valittu annoskoko3872g7927kcal241g1356.4g144.1g134.8g
Annoskoko puolitettuna1936g3964kcal120.5g678.2g72.1g67.4g
Arvot/100g100g205kcal6.2g35g3.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109383