Kaura-omenapaistos öljyyn

Sekoita astiassa kaurahiutale, suola, siirappi ja öljy.

Öljyä ja siirappia voit lämmittä hieman ennen sekoittamista, jotta ne imeytyvät kauraan paremmin.

Punnitse omenat ja pilko ne 10 cm korkeaan vuokaan.

Ripottele päälle kanelia ja sokeri (tai fariinisokeri).

Voit ripotella tähän myös hieman jauhettua inkivääriä mikäli pidät sen mausta.

Ripottele seos omenoiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 min tai kunnes omenoiden kypsyys on mielestäsi sopiva.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Arjaheluna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokaöljy keskiarvo 216g1909kcal0g0g215.9g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 3201g1139kcal5.1g227.6g2.9g64g
Kaurahiutale 256g958kcal37.1g146g18.7g25.6g
Kaneli, jauhettu, annos 2g6.4g17kcal0.2g5.1g0.2g3.5g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 160g483kcal0.2g118.6g0g0g
Sokeri 32g130kcal0g32g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7744g9271kcal85.2g1058.6g475.4g186.2g
Valittu annoskoko3872g4636kcal42.6g529.3g237.7g93.1g
Annoskoko puolitettuna1936g2318kcal21.3g264.7g118.9g46.6g
Arvot/100g100g120kcal1.1g13.7g6.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141918