Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 801g2568kcal214.5g0g191.8g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1002g351kcal14g72.1g2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1502g271kcal8.4g37.6g6g10.5g
Palsternakka 120g77kcal0.6g14.2g0.5g5.4g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g250g50kcal1.5g8.8g0.8g3.5g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7752g6741kcal483.2g284.6g403g45.6g
Valittu annoskoko3876g3371kcal241.6g142.3g201.5g22.8g
Annoskoko puolitettuna1938g1685kcal120.8g71.2g100.8g11.4g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.7g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929