Kurpitsapyttipata

Paista/hauduta pilkottu sipuli (1 kpl) ja kurpitsa rasvassa pehmeiksi (n. 10-15 min.).

Lisää yksi pilkottu tomaatti ja timjami.

Kun tomaatti pehmenee, lisää noin 7 pilkottua, keitettyä peruna ja kalkkunanakit.

Ruskista.

Lisää muut mausteet (joita voi vaihdella maun mukaan).

Koristele viinisuolaheinällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 887 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty162g120kcal3.1g24.9g0.3g1.6g
Kurpitsa 63g10kcal0.5g1.3g0.1g1.3g
Sipuli 29g8.7kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g6.6g30kcal0g0g3.3g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.4g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g61g12kcal0.4g2.3g0.2g0.9g
Kalkkunanakki, atria, 1 kpl/30 gr66g66kcal7.9g1.7g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana776g494kcal24.6g63.2g14.2g8.6g
Valittu annoskoko388g247kcal12.3g31.6g7.1g4.3g
Annoskoko puolitettuna194g124kcal6.2g15.8g3.6g2.2g
Arvot/100g100g64kcal3.2g8.1g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195633