Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha75g128kcal14.2g0g7.5g0g
Tomaattimurska 150g44kcal0.8g7.9g0.3g2.8g
Kidneypapu, suolaliemessä54g60kcal4.2g9.8g0.3g4.3g
Chili paprika punainen9g3.8kcal0.2g0.8g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)28g125kcal6.2g0.3g11g0g
Paprika, punainen29g7.5kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g38g27kcal0.9g6.3g0g0g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana776g799kcal54.4g54.4g38.4g15.6g
Valittu annoskoko388g399kcal27.2g27.2g19.2g7.8g
Annoskoko puolitettuna194g200kcal13.6g13.6g9.6g3.9g
Arvot/100g100g103kcal7g7g4.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254057