Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.8g20kcal0g0g2.2g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g112g191kcal21.4g0g11.2g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Jauhelihamauste, annos 15g1.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7g24kcal0.7g4.9g0.1g0.2g
Vesi197g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.1g8.7kcal0.3g0.2g0.7g0g
Soijakastike 8.4g5.1kcal0.4g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana776g529kcal47g17.2g28.6g2.4g
Valittu annoskoko388g264kcal23.5g8.6g14.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna194g132kcal11.8g4.3g7.2g0.6g
Arvot/100g100g68kcal6.1g2.2g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81891