Lohi-juustovuoka

Raasta juustot ja voitele vuoka keijulla.

Lado peruna-sipulisekoitus, lohiviipaleet ja aurajuusto kerroksittain, mausta tillillä.

Kaada ruokakerma joukkoon ja kuorruta juustoraasteella.

Paista 175 asteessa 45min (150 astetta kiertoilmalla)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1553 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 250g179kcal4.5g36.1g0.5g2.7g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)38g68kcal7.1g0g4.1g0g
Aurajuusto15g49kcal2.9g0g4.2g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%8.7g25kcal2.6g0.1g1.5g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 14g50kcal3.8g0g3.9g0g
Flora kevyt ruoka 7%63g53kcal0.6g2.8g4.4g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1.3g6.6kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana776g860kcal43g78g38.8g5.4g
Valittu annoskoko388g430kcal21.5g39g19.4g2.7g
Annoskoko puolitettuna194g215kcal10.8g19.5g9.7g1.4g
Arvot/100g100g111kcal5.5g10g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397089