Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 131g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.2g6.1kcal0.2g0.2g0.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha88g145kcal16.6g0g8.7g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g66g22kcal0.7g3.1g0.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 88g67kcal1.6g13.6g0.2g0.9g
Sipuli (kuorittu)14g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana777g487kcal38.6g35.2g19.2g2.2g
Valittu annoskoko389g244kcal19.3g17.6g9.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna194g122kcal9.7g8.8g4.8g0.6g
Arvot/100g100g63kcal5g4.5g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201571