Appelsiini juustokakku

1. Voitele irtopohjavuoan sivut ja päällystä pohja leivinpaperilla
2. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi
3. Vatkaa joukkoon kananmuna
4. Lisää jauhot ja sekoita taikinaksi
5. Painele taikina vuoan pohjille ja reunoille
6. Notkista tuorejuusto kulhossa
7. Sekoita joukkoon loput täytteen aineet
8. Kaada täyte vuokaan
9. Paista 175 asteessa n. 50 min
10. Nosta kakku jäähtymään ja anna vetäytyä hyvin ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Shamaani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)53g289kcal0.5g0.5g31.6g0g
Sokeri 12g50kcal0g12.3g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl20g27kcal2.7g0.1g1.7g0g
Vehnäjauho, sunnuntai80g279kcal9.6g56.7g1.7g2.4g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio70g232kcal4.9g9.1g18.9g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g53g147kcal1.3g1.8g14.7g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl61g81kcal8g0.2g5.1g0g
Sokeri 30g121kcal0g29.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 7g24kcal0g5.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana777g2521kcal54g238g147.4g5g
Valittu annoskoko388g1261kcal27g119g73.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna194g630kcal13.5g59.5g36.9g1.3g
Arvot/100g100g325kcal7g30.6g19g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238259