Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaatti 13g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 100g35kcal4.6g2g0.3g2.5g
Kasvisliemikuutio 2.7g8.4kcal0.3g0.4g0.6g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas13g35kcal2.4g0g2.7g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana777g193kcal15.4g7g9.6g5.6g
Valittu annoskoko388g97kcal7.7g3.5g4.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna194g48kcal3.9g1.8g2.4g1.4g
Arvot/100g100g25kcal2g0.9g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269264