Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 240g343kcal30g0.7g24.6g0g
Tonnikala vedessä 44g46kcal9.8g0g0.7g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)18g8kcal0.3g1.4g0.1g0.3g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)44g144kcal11.8g0g10.5g0g
Tomaatti, tuore44g8.9kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana777g1098kcal104.4g7.6g72g1.8g
Valittu annoskoko389g549kcal52.2g3.8g36g0.9g
Annoskoko puolitettuna194g275kcal26.1g1.9g18g0.5g
Arvot/100g100g141kcal13.4g1g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406388