Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]400g1350kcal48g0g148g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 400g479kcal65.8g0g24g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty1600g2240kcal82.6g447.4g10.9g54.4g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g60g384kcal0.7g1.8g42.6g0g
Soijakastike 40g24kcal2.1g3.8g0g0g
Mustaleimaemmental (Valio)80g320kcal23.2g0g25.6g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Parmesan formaggio da pasta40g183kcal16g0g13.2g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 20g59kcal2.2g3g4.2g0.1g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g800g880kcal24g52g64g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7760g13093kcal639.2g1018.6g755.2g109g
Valittu annoskoko3880g6547kcal319.6g509.3g377.6g54.5g
Annoskoko puolitettuna1940g3273kcal159.8g254.7g188.8g27.3g
Arvot/100g100g169kcal8.2g13.1g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853