Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1998g3397kcal399.7g0g199.8g0g
Ranskankerma Valio500g1399kcal12.5g17.5g139.9g0g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Flora ruokakerma 15 % 250g416g625kcal6.7g14.6g62.4g0g
Pekoni Pirkka466g1352kcal65.3g4.7g121.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7760g13815kcal981.4g121.6g1048.6g17g
Valittu annoskoko3880g6908kcal490.7g60.8g524.3g8.5g
Annoskoko puolitettuna1940g3454kcal245.4g30.4g262.2g4.3g
Arvot/100g100g178kcal12.6g1.6g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161