Lohi-juustovuoka

Raasta juustot ja voitele vuoka keijulla.

Lado peruna-sipulisekoitus, lohiviipaleet ja aurajuusto kerroksittain, mausta tillillä.

Kaada ruokakerma joukkoon ja kuorruta juustoraasteella.

Paista 175 asteessa 45min (150 astetta kiertoilmalla)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1553 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 2500g1789kcal45.5g360.7g5g26.7g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)375g675kcal71.3g0.4g41.3g0g
Aurajuusto145g493kcal29g0g42.1g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%88g245kcal26.2g1.3g14.9g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 138g501kcal38.3g0g39g0g
Flora kevyt ruoka 7%625g531kcal6.3g28.1g43.8g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 13g66kcal0g0.1g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7765g8601kcal433.2g781.2g387.2g53.4g
Valittu annoskoko3883g4301kcal216.6g390.6g193.6g26.7g
Annoskoko puolitettuna1941g2150kcal108.3g195.3g96.8g13.4g
Arvot/100g100g111kcal5.6g10.1g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397089