Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1750g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g875g245kcal5.2g52.1g1.7g21.9g
Peruna, vanha, kuorittu 525g400kcal9.9g81.4g1g5.2g
Sipuli 175g53kcal2.2g8.4g0.3g3g
Kesäkurpitsa zucchini 350g63kcal2g8.8g1.4g2.5g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)35g81kcal6.4g4.6g4.1g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)175g823kcal21g12.6g77g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7770g3328kcal93.4g335.8g171g65.2g
Valittu annoskoko3885g1664kcal46.7g167.9g85.5g32.6g
Annoskoko puolitettuna1943g832kcal23.4g84g42.8g16.3g
Arvot/100g100g43kcal1.2g4.3g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704