Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus3207g2245kcal513.1g0g9.6g0g
Rypsiöljy 40g355kcal0g0g40.1g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g241g1241kcal12g16.8g125.1g0g
Valkoviini kuiva 401g275kcal1.2g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7776g8230kcal1052.6g38.4g349.6g0g
Valittu annoskoko3888g4115kcal526.3g19.2g174.8g0g
Annoskoko puolitettuna1944g2057kcal263.2g9.6g87.4g0g
Arvot/100g100g106kcal13.5g0.5g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100972