Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1607g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g44g159kcal19.9g17.7g2.7g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 48g196kcal0g48.2g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl321g1093kcal45g179.9g21.5g35.3g
Vehnälese 121g275kcal16g18.6g5.4g45.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1566g5375kcal159.6g1096.5g18.8g54.8g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 161g863kcal1.4g1.1g96.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7776g15920kcal483.8g2724g289.6g270.6g
Valittu annoskoko3888g7960kcal241.9g1362g144.8g135.3g
Annoskoko puolitettuna1944g3980kcal121g681g72.4g67.7g
Arvot/100g100g205kcal6.2g35g3.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109383