Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]401g1353kcal48.1g0g148.3g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 401g480kcal65.9g0g24g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty1603g2245kcal82.7g448.3g10.9g54.5g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g60g385kcal0.7g1.8g42.7g0g
Soijakastike 40g24kcal2.1g3.8g0g0g
Mustaleimaemmental (Valio)80g321kcal23.2g0g25.7g0g
Kananmuna kuoreton 441g629kcal55.1g1.3g45.2g0g
Parmesan formaggio da pasta40g183kcal16g0g13.2g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 20g59kcal2.2g3g4.2g0.1g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g802g882kcal24g52.1g64.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7776g13120kcal640g1020.6g756.6g109.2g
Valittu annoskoko3888g6560kcal320g510.3g378.3g54.6g
Annoskoko puolitettuna1944g3280kcal160g255.2g189.2g27.3g
Arvot/100g100g169kcal8.2g13.1g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853