Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2514g1914kcal47.3g389.7g5g25.1g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)898g359kcal36.8g47.6g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Maustekurkku359g59kcal2.5g10.8g0.4g6.5g
Ruohosipuli, tuore45g12kcal0.6g1.7g0.3g0.5g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)22g4.5kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7776g4759kcal175.6g916g20.6g65.8g
Valittu annoskoko3888g2379kcal87.8g458g10.3g32.9g
Annoskoko puolitettuna1944g1190kcal43.9g229g5.2g16.5g
Arvot/100g100g61kcal2.3g11.8g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234