Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g1199g2638kcal131.9g107.9g191.9g2.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl45g405kcal0g0g45g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1499g525kcal24g103.4g1.5g21g
Vesi899g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 210g102kcal2.5g19.9g0.4g3.3g
Suolapähkinä 6g36kcal1.5g0.6g3g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7776g7616kcal326g505.6g484.4g56.2g
Valittu annoskoko3888g3808kcal163g252.8g242.2g28.1g
Annoskoko puolitettuna1944g1904kcal81.5g126.4g121.1g14.1g
Arvot/100g100g98kcal4.2g6.5g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264125