Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 242g886kcal25.4g181.2g2.5g12.8g
Kananmuna kuoreton 532g759kcal66.5g1.6g54.6g0g
Sipuli (kuorittu)387g105kcal5g18.6g0.8g6.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g17g18kcal1.3g2.8g0.1g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1936g3213kcal367.8g0g193.6g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g774g2114kcal154.8g7.7g162.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7776g14188kcal1241.6g423.8g828.4g39.4g
Valittu annoskoko3888g7094kcal620.8g211.9g414.2g19.7g
Annoskoko puolitettuna1944g3547kcal310.4g106g207.1g9.9g
Arvot/100g100g183kcal16g5.5g10.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233