Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g1399g3498kcal237.9g0g279.9g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g400g1299kcal56g2g119.9g0g
Paprika punainen 240g70kcal2.3g10.8g1g4.6g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g600g210kcal27.6g12g0.6g15g
Punasipuli, kuorittu, 100g70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g150g30kcal0.9g5.7g0.4g2.1g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g500g300kcal5g22.5g20g3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)500g425kcal5g17.5g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7776g11768kcal676g157.6g914.2g53g
Valittu annoskoko3888g5884kcal338g78.8g457.1g26.5g
Annoskoko puolitettuna1944g2942kcal169g39.4g228.6g13.3g
Arvot/100g100g151kcal8.7g2g11.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422393