Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 904g685kcal16.9g139.4g1.8g9g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper543g868kcal59.7g70.5g38g0g
Sipuli (kuorittu)543g147kcal7.1g26g1.1g9.2g
Punajuuri 543g208kcal5.4g37.4g1.1g13.6g
Porkkana, keitetty, suolaton 452g151kcal2.8g25.6g0.9g11.8g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g904g1881kcal27.1g56.1g171.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7776g7878kcal238g710g429.4g87.2g
Valittu annoskoko3888g3939kcal119g355g214.7g43.6g
Annoskoko puolitettuna1944g1970kcal59.5g177.5g107.4g21.8g
Arvot/100g100g101kcal3.1g9.1g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492