Kinnku-pekonipiiras

Otetaan pakaste piirakkataikina, peruna-ruis ja seurataan valmistuksessa sen ohjeita.

Painellaan taikina sulamisen jälkeen (1h huoneenlämmössä) vuokaan, jonka halkaisija on n. 28cm.

Esikypsennetään piirakkapohjaa alatasolla 200c 10 minuuttia.

Sekoitetaan täytteen aineet kulhossa:

3 kananmunaa
0,5dl maitoa
0,5dl kermaa (ohjeessa käytetty flora 7%)
1dl Valio 3j uustoa ruokakermaa100gr kinkkusuikaleita
100gr kypsennettyä pekoni

Kaadetaan täyte piirakalle, päälle n. 1dl juustoraastetta ja uuniin alatasolle 200 astetta noin 15-20 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Centrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus360g1260kcal50.4g1.8g115.2g0g
Kinkkusuikale, savu, pouttu 7% 230g360g457kcal43.2g14.4g25.2g3.6g
Flora kevyt ruoka 7%180g153kcal1.8g8.1g12.6g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g360g432kcal12.2g13g36g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen180g59kcal5.9g8.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu720g907kcal79.2g2.2g64.8g0g
Piirakkataikina/ruisperuna/100g1440g5328kcal64.8g446.4g360g53.3g
Juustoraaste Arla Magre 17%288g806kcal83.5g7.2g49g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7776g18806kcal682g1003.8g1325.6g113.8g
Valittu annoskoko3888g9403kcal341g501.9g662.8g56.9g
Annoskoko puolitettuna1944g4702kcal170.5g251g331.4g28.5g
Arvot/100g100g242kcal8.8g12.9g17g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73224