Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 170g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 40g89kcal7g0g6.8g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 66g50kcal1.2g10.2g0.1g0.7g
Porkkana, keitetty, suolaa 21g7kcal0.1g1.2g0g0.5g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 40g14kcal0.4g2.2g0.1g1.2g
Sipuli, paistettu 7g7.1kcal0.1g0.3g0.6g0.1g
Lihaliemijauhe/tiiviste 2.2g6.4kcal0.2g0.3g0.5g0g
Pavut tomaattikastikkeessa43g32kcal1.7g5.5g0g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana778g409kcal21.4g39.4g16.2g9.2g
Valittu annoskoko389g205kcal10.7g19.7g8.1g4.6g
Annoskoko puolitettuna195g102kcal5.4g9.9g4.1g2.3g
Arvot/100g100g53kcal2.8g5.1g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277